Actualitate

ZLATNA: Tânăr din Zlatna reţinut după ce a comis mai multe furturi

Poliţiştii l-au identificat şi reţinut pe un bărbat din Zlatna care este bănuit de comiterea mai multor furturi din societăţi comerciale şi locuinţe.

La data de 16.03.2015, poliţiştii Postului de Poliţie Bucium, sprijiniţi de poliţiştii de investigaţii criminale din Abrud, l-au identificat şi reţinut pe C.N., de 23 de ani, din Zlatna, cunoscut cu antecedente penal, care se pare că a comis furturi prin care a cauzat un prejudiciu de peste 15.000 de lei.
În sarcina bărbatului s-a reţinut faptul că în noaptea de 27/28.01.2015, a pătruns prin efracţie într-un magazin din localitatea Poieni, comuna Bucium şi a sustras bunuri alimentare şi sume de bani, cauzând un prejudiciu în valoare de 600 de lei.

În aceeaşi noapte a pătruns prin efracție într-o casă nelocuită din localitatea Ciuculeşti, comuna Bucium de unde a sustras produse electronice, scule electrice şi alte bunuri ce au fost evaluate de păgubit la suma de 9.800 lei.
Poliţiştii au stabilit de asemenea că la sfârşitul lunii ianuarie 2015, bărbatul a escaladat geamul unei case din localitatea Cerbu, comuna Bucium, cu intenţia de a sustrage bunuri însă negăsind bunuri de valoare, a părăsit locuinţa.

În cursul zilei de ieri, 17 martie a.c., poliţiştii au efectuat o percheziţie la domiciliul unei persoane din Abrud căreia C.N. i-ar fi vândut mai multe bunuri provenite din furt. Cu această ocazie s-a reuşit recuperarea tuturor bunurilor sustrase din locuinţa din Ciuculeşti.

Faţă de C.N. a fost luată măsura reţinerii, iar în cursul zilei de ieri, 17 martie a.c., a fost prezentat Judecătoriei Cîmpeni. Pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.
Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii sale activităţi infracționale şi recuperarea integrală a prejudiciilor cauzate prin faptele sale.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

18 martie 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...