Actualitate

Zlatna: A furat piese auto din fier

Hantesti--Furt-de-peste-1000-kg-fier-si-piese-autoUn bărbat de 52 de ani, din Zlatna a sesizat Poliţia oraşului Zlatna, despre faptul că în perioada 13 – 14.07.2013, persoane necunoscute i-au sustras de sub balconul apartamentului în care locuieşte, mai multe piese auto din fier, cauzându-i astfel un prejudiciu în sumă de 2.000 lei.

În urma activităţilor desfăşurate de poliţişti, ieri, 15.07.2013, a fost identificat principalul suspect de comiterea infracţiunii, în persoana lui Claudiu B., de 30 de ani, din Zlatna, care în seara zilei de 13.07.2013, s-a deplasat pe o stradă din localitatea Zlatna şi, de sub balconul persoanei vătămate a sustras mai multe piese auto din fier pe care le-a valorificat la un centru de colectare al fierului vechi.

Bunurile sustrase au fost recuperate şi predate persoanei vătămate, prejudiciul cauzat fiind astfel recuperat în totalitate.

În continuare, faţă de Claudiu B., se efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de „furt calificat”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 208 alin.1, 209 alin. 1, lit. “e” Cod Penal.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

16 iulie 2013

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...