Evenimente, Locale, Stiri, Stiri Sebes

Ziua Mondială Fără Tutun – 31 mai 2019, celebrată și la Sebeș

Direcția de Asistență Socială Sebeș, prin Compartimentul de Asistență Medicală Comunitară organizează cu ocazia celebrării Zilei Mondiale fără Tutun în data de 31mai 2019, o campanie de informare, educare, și măsurare a valorilor presiunii arteriale, a greutății pentru determinarea indicelui de masă corporală, precum și un consult medical general care cuprinde măsurarea nivelului de dioxid de carbon din respirație. Serviciile medicale oferite sunt GRATUITE.

Campania se va desfășura în holul central din incinta Casei de Cultură ” Lucian Blaga” Sebeș, începând cu ora 9,30.

Direcția de Asistență Socială Sebeș adresează o invitație tuturor persoanele indiferent de vârstă să participe la campania de măsurare a presiunii arteriale și a determinări indicelui de masă corporală, măsurareanivelului de dioxid de carbon din respirație.

Campaniile sunt incluse în Calendarul pentru organizarea campaniilor de informare, educare, comunicare destinate celebrării zilelor mondiale/europene și a celor cu teme stabilite pe baza unor priorități de sănătate specifice naționale.

Materialul informativ este furnizat de către Direcția de Sănătate Publică Alba.

Sloganul campaniei:

”Renunță la fumat acum pentru a te bucura de plămâni sănătoși”!

Obiective:

-creșterea gradului de conștientizare în rândul populației privind efectele nocive ale consumului de tutun și ale fumatului pasiv, precum și pentru descurajarea utilizării acestuia sub orice formă.

Campania cheamă la acțiune toți factori decidenți, susținând politicile eficiente de reducere a consumului de tutun și activarea tuturor sectoarelor implicate în lupta pentru controlul tutunului.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

29 mai 2019

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...