Actualitate, Social, Stiri

Ziua Internaţională a femeii sărbătorită în sânul bisericii la Vinerea

Femeile care au fost duminică la slujba religioasă de la Biserica cu hramul „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” din Vinerea au avut parte de o surpriză neaşteptată. Pentru că anul acesta ziua de 8 martie a coincis cu sfânta zi de duminică, preotul paroh Adrian Cebotari a dorit să celebreze Ziua Internaţională a Femeii în sânul bisericii.

Cu sprijinul şi implicarea copiilor de la Şcoala Gimnazială „Ioan Mihu” din Vinerea şi a dascălilor Mihaela Szilagyi-Tomoiu, Luminița Enescu, Ana Herlea şi Ioan Buda, a fost pregătit un moment special dedicat mamelor şi bunicilor. După Sfânta Liturghie, copiii au intonat mai multe cântece închinate cele mai dragi fiinţe, după care au oferit tuturor femeilor prezente un mărţişor sau o felicitare create de ei înşişi. Mai mult decât atât, credincioşii au putut admira la intrarea în lăcaşul de cult o expoziţie cu astfel de creaţii adunate din întreaga ţară, în cadrul unui concurs intitulat „Sărbătorile copilăriei”, organizat de şcoala din Vinerea, structură a Şcolii Gimnaziale nr. 3 Cugir.

Evenimentul s-a finalizat cu gândurile adresate mamelor prezente de către preotul paroh Adrian Cebotari care a concluzionat că „prin rugăciunile ei, o mamă aduce Cerul în inima copilului, iar prin grijă și sacrificiu își duce copilul în Inima Celui de Sus”.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

10 martie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...