Sport

Ziua Internațională a Sportului Militar, marcată și la colegiul militar albaiulian

Și elevii și cadrele militare ale Colegiului Național Militar ”Mihai Viteazul” Alba Iulia au marcat săptămâna aceasta Ziua Internațională a Sportului Militar.

Coordonați de profesorul de sport Sorin Secăreanu, elevii clasei a XI-a, au început ora de educație fizică prin executarea unor exerciții ușoare de încălzire și au trecut apoi la alergare, pe baza sportivă a colegiului. În același spirit al mișcării și al sportului, cadrele militare au marcat evenimentul printr-o activitate sportivă.

Activitățile s-au desfășurat cu respectarea măsurilor de protecție sanitară și distanțare fizică, pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei.

În fiecare an, în data de 18 februarie se sărbătorește Ziua Internațională a Sportului Militar, această dată reprezentând data constituirii Consiliului Internațional al Sportului Militar. Scopul principal al acestei organizații sportive internaționale, reflectat în motto-ul „Prietenie prin sport”, este promovarea educației fizice și a activităților sportive între forțele armate, ca mijloc de întărire a păcii în lume.

The post Ziua Internațională a Sportului Militar, marcată și la colegiul militar albaiulian appeared first on albapesurse.

Și elevii și cadrele militare ale Colegiului Național Militar ”Mihai Viteazul” Alba Iulia au marcat săptămâna aceasta Ziua Internațională a Sportului Militar….
The post Ziua Internațională a Sportului Militar, marcată și la colegiul militar albaiulian appeared first on albapesurse.Read More

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

19 februarie 2021

About Author


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...