Evenimente

Ziua internațională a Francofoniei sărbătorită la Liceul Teoretic Teiuș

teiusteius

Vineri, 19 martie, elevii clasei a X-a Uman de la Liceul Teoretic Teiuș, coordonați de prof. Simona Oltean, au realizat o activitate dedicată Zilei internaționale a Francofoniei care a constat în realizarea de afișe digitale (invitații la diferite evenimente: film, concert, piesă de teatru etc.) în limba franceză.

Elevii au creat afișele utilizând fie Microsoft Word, fie Power Point iar apoi le-au postat pe grupul clasei (Whatsapp, Google Classroom), astfel încât să poată fi vizionate de toți colegii.

S-au discutat câteva aspecte legate de Francofonie și s-au urmărit videoclipuri sau prezentări Power Point referitoare la acest eveniment.

La final toate lucrările elevilor au fost stocate pe un DVD, iar elevii au primit diplome pentru activitatea la care au participat.

Ținând cont de condițiile pandemice actuale, activitățile s-au desfășurat online respectându-se tema Sommetului aniversar al Francofoniei ,, Conectivitate în diversitate : digitalizarea-vector de dezvoltare și solidaritate în spațiul francofon.

The post Ziua internațională a Francofoniei sărbătorită la Liceul Teoretic Teiuș appeared first on albapesurse.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

19 martie 2021

About Author


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...