Evenimente

ZIUA INTERNAŢIONALĂ A COPILULUI SĂRBĂTORITĂ, ÎN AVANS, DE PREȘCOLARII DIN CÂMPENI, ALĂTURI DE POLIŢIŞTI

albaalba

Poliţiştii din Câmpeni au fost alături de copiii din comunitate şi au sărbătorit, împreună, prin joc şi activităţi educativ – recreative, Ziua Internaţională a copilului, 1 Iunie.

Azi, 27 mai 2021, premergător Zilei de 1 Iunie, poliţiştii de proximitate și rutieră din cadrul Poliției Orașului Câmpeni au fost alături de copiii grădiniței cu Program Prelungit ”Piticot” din Câmpeni, în cadrul unor activităţi organizate împreună cu cadrele didactice, pentru sărbătorirea Zilei Internaţionale a Copilului.

Poliţiştii le-au explicat, celor mici, regulile de circulaţie rutieră, regulile de comportament antivictimal şi i-au încurajat în exprimarea talentului la desen, cu tematică legată de meseria de polițist.

Copiii au fost entuziasmați de întâlnirea cu prietenii lor, polițiștii, mai ales că au putut interacționa îndeaproape, la fel cum o făceau înainte de pandemie. Au fost echipați cu uniforma de polițist și au putut observa modul de funcționare a semnalelor acustice și luminoase cu care este dotat un echipaj de poliție.

Activităţile poliţiştilor din Alba, dedicate sărbătoririi Zilei Internaţionale a Copilului, 1 Iunie, vor continua.

The post ZIUA INTERNAŢIONALĂ A COPILULUI SĂRBĂTORITĂ, ÎN AVANS, DE PREȘCOLARII DIN CÂMPENI, ALĂTURI DE POLIŢIŞTI appeared first on albapesurse.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

28 mai 2021

About Author


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...