Actualitate, Social

Ziua Educației Nonformale — cea mai lungă zi din an!

1148884_360382717426716_1616900555_nZiua Educației Nonformale (ZEN) a ajuns la a treia ediție! O zi cât două, ZEN va avea loc anul acesta pe 11 și 12 octombrie, aducând din nou în prim plan activități de educație nonformală ce au loc la nivel național. Scopul evenimentului este să promoveze învățarea prin metode și activități de educație nonformală. Ziua Educației Nonformale este o inițiativă a Agenției Naționale pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale (ANPCDEFP), prin programul Tineret în Acțiune.

Toți cei implicați în educația nonformală la nivel național — organizații neguvernamentale, școli, companii, biserici, instituții publice, biblioteci, muzee, instituții culturale, dar și grupuri informale de persoane care cred în educația nonformală — sunt invitați să marcheze această zi prin includerea activităților de educație nonformală pe care le realizează — fie în mod special, cu această ocazie, fie în mod obișnuit, ca parte a activităților curente — în cadrul calendarului național ZEN.

Ziua Educației Nonformale este o ocazie de a arăta cum putem învăța, prin educația nonformală.

Este o zi care arată ceea ce se întâmplă, de fapt, în fiecare zi — oameni implicați, care cred în învățare, care se implică în mod activ și creativ și care încearcă să schimbe ceva în jurul lor prin învățarea nonformală — prin activități și metode specifice, cu entuziasm și încredere!

Asta înseamnă Ziua Educației Nonformale!’, spune Andrei Popescu, coordonator Tineret în Acțiune în cadrul ANPCDEFP.

Detalii despre ZEN, modalitatea de a înscrie un eveniment în cadrul calendarului național ZEN, cât și evenimentele înscrise până în acest moment sunt disponibile aici:

http://www.nonformalii.ro/evenimente/ziua-educatiei-nonformale-2013

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

3 octombrie 2013

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...