Actualitate, Zvonul zilei

Zice lumea…

Ponta şi-a luat o pauză de la Guvern. După ce a pierdut alegerile prezidenţiale a plecat în deşertul… Arabiei (Dubai), unde nu există acord bilateral de extrădare.

Conferinţă tristă la PSD, feţe lungi, nefericite, plictisite. Acum sincer vorbim: nu ne bucurăm de nefericirea oamenilor, dar am auzit că se pregăteşte debarcarea lui Zuzu de la şefia PSD Alba. Prin preajmă stau liberalul Călin Potor, Ovidiu Jidveian, Daniel Breaz, Ioan Rus, şi Ghiţă Damian. Prietenii ştiu de ce!

Şi că veni vorba de Ciugud, în localitatea unde Ghiţă Damian e stăpân, apreciat de oameni, un om de bine, care chiar că merită re-re-re-revotat, PSD-ul abia de a ajuns la 40 la sută. Un scor foarte tare pentru candidatul Victor Ponta în judeţul Alba. Trebe spus că în Alba PSD a câştigat într-o singură comună: Bucium…

În timpul conferinţei PSD Alba s-a luat curentul şi discuţiile au avut loc pe semi-întuneric. Şeful Electrica Distribuţie, Bogdan Medrea, era de faţă, şi a spus că nu are nici o legătură cu treaba asta. Poate liberalul Gabi Pleşa!

Şi ca să vedeţi că suntem imparţiali… am văzut feţele vesele (happy faces) de la validarea alegerilor de la ÎCCJ. În spatele lui Iohannis erau 3 personaje din Alba Iulia: Mircea Hava, Teo Atanasiu şi….. mai în faţă, Dan Motreanu. Noi credem că printre cei care se aflau în spatele lui Iohannis se află viitori miniştri sau şefi de servicii secrete. Că băieţii din Securitate nu prea stau degeaba.

După ce candidatul ACL a câştigat alegerile prezidenţiale, aşteptăm ca Marcel să primească oficial funcţia de primar al Lipoveniului…

Şeful PMP Alba (deputatul Clement, zis Milu, Negruţ, care a devenit secretar general al Partidului Prezidenţial, ceea ce nu e foarte rău) a fost vizitat de unul din liderii ACL Alba, Alin Cucui. Cei doi au vorbit de vreme, de creşterea viţei de vie, de una, de alta. Nimicuri, nu-i aşa?

Aşa zice lumea…

Acest text este un pamflet si trebuie tratat ca atare

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

24 noiembrie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...