Actualitate, Pamflet, Zvonul zilei

ZICE LUMEA: Regimul Băsescu Kaput! Am intrat în epoca Iohannis. Ja, Jawohl!

Da, în sfârşit avem un preşedinte neamţ. În urmă cu 158 de ani românii au primit un rege neamţ şi nu ne-a mers prea rău sub acei regi teutoni. În vremea lui Carol I România a trecut din perioada medieval-balcanică într-o modernitate europeană…

Cu sasul nostru la Cotroceni, prin el România şi românii speră la muuulte, la foarte multe. Mai puţini politicieni şi mai puţin politicianism la guvernare, mai mulţi specialişti în posturi de administraţie… cu DNA-ul, că altfel nu se poate în România.

La ceremonia de la Palatul Parlamentului am văzut multe feţe încremenite în proiect: Atanasiu, Motreanu, Blaga ş.a.m.d. Sperăm că vor face nu doar un pas în spate, ci 3-4 paşi înapoi… în istorie.

Avem şi o veste bună: PNL Alba a scăpat după 21 de ani de Teo Atanasiu. În locul său a venit domnul Adrian Teban, un gest de normalitate pentru că… nu-i aşa?… PNL Alba este condus doar de cugireni!

Decembrie e luna cadourilor la PDL Alba: în această lună îşi sărbătoresc ziua de naştere (în ordinea numerelor de pe tricou) Ioan Bogăţan (2 decembrie), Paul Voicu (17 decembrie) care are 4 mandate de viceprimar, senatorul Alexandru Pereş (20 decembrie) – care are nenumărate mandate de parlamentar, şi… marele, unicul, eternul, fascinantul primar Mircea Hava (26 decembrie) – care are mandate neştiute de primar al municipiului apulensis.

Încheiem cu 2 gânduri pe care Iohannis trebuie să le pună în aplicaţie, pentru că aşa cere legea: 1.Obligativitatea celor 6 la sută pentru Educaţie şi 2.Vechiul Grânar al României să redevină o ţară prosperă, care să-i hrănească pe cei 30 de milioane de români sau câţi ori fi pe lumea asta.

O aşteptăm şi pe doamna cancelar Merkel cu câteva zeci de firme nemţeşti care să creeze locuri de muncă pe plaiurile mioritice. Adevăru-i că românii pot munci foarte bine şi eficient, dacă sunt conduşi de manageri eficienţi. Iar Iohannis a demonstrat că este un manager eficient. Cel puţin la Sibiu.

Ja, Jawohl, deci se poate!

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

22 decembrie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Comentarii recente
Scrie-ne pe Messenger
Loading...