Actualitate

Ziarul Apulum va reveni în format printat în județul Alba în 2022 !” Vom reafirma împreună jurnalismul civic, neafectat de rânduiala de partid, de putregaiul autocenzurii şi de rutina autosuficienţei!”

Surse din cadrul redacţiei Ziarului Apulum au comunicat pentru albapesurse.ro că publicația independentă va reveni în format printat în județul Alba și va reflecta evenimentele social-politice din tot județul Alba.
Ziarul va avea mai multe ediții special realizate pentru fiecare municipiu, oraș și comună din județ.
Ziarul va fi distribuit gratuit săptămânal pentru Alba Iulia, bilunar pentru marile orașe și lunar în comune.
Edițiile vor avea conținut unic adaptat pentru fiecare localitate în parte.

De exemplu, Ziarul Apulum de Alba Iulia va apărea săptămânal în 10.000 de exemplare și va avea știri, anchete și reportaje doar din Alba Iulia, ziarul Apulum de Sebeș va apărea bilunar în 5000 de exemplare și va avea știri doar din Sebeș. Comunele vor avea ediții lunare cu știri din fiecare UAT în parte, iar tirajul va fi în funcție de numărul de locuitori.

”Prin acest proiect dorim să aducem informația locală si oficiala cat mai aproape de cetățenii județului Alba si dorim să combatem viitoarele campaniil de fake news, dezinformare și manipulare din mediul online. Vom reafirma împreună jurnalismul civic, neafectat de rânduiala de partid, de putregaiul autocenzurii şi de rutina autosuficienţei. O să avem propria tipografie digitală care va printa fiecare ziar în parte conform planificărilor. De asemenea, edițiile vor putea fi citite și on-line, pentru ca şi cei din străinătate să-l poată citi”, a spus redactorul-şef al ziarului, Adrian Contor.

Ziarul Apulum va fi susținut de compania „Sebeșanul Media”, împreună cu Radio HIT FM.
O parte din echipă sunt redactori și reporteri ai radio HIT FM ALBA. Proiectul este unul pilot urmând ca după primele rezultate, în cazul în care sunt de succes, să aibe loc o extindere în mai multe județe din țară în același format radio, ziar, online.

Ziarul Apulum în format print va deveni o alternativă atractivă pe piața media din județul Alba care în ultimii ani a înregistrat o scădere dramatică a publicațiilor tipărite.

The post Ziarul Apulum va reveni în format printat în județul Alba în 2022 !” Vom reafirma împreună jurnalismul civic, neafectat de rânduiala de partid, de putregaiul autocenzurii şi de rutina autosuficienţei!” appeared first on albapesurse.

Surse din cadrul redacţiei Ziarului Apulum au comunicat pentru albapesurse.ro că publicația independentă va reveni în format printat în județul Alba și va reflecta evenimentele social-politice din tot județul Alba.Ziarul va avea mai multe ediții…
The post Ziarul Apulum va reveni în format printat în județul Alba în 2022 !” Vom reafirma împreună jurnalismul civic, neafectat de rânduiala de partid, de putregaiul autocenzurii şi de rutina autosuficienţei!” appeared first on albapesurse.Read More

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

20 iunie 2022

About Author


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...