Actualitate, Evenimente

Ziarul „ALBA 100%” ajunge miercuri în casele albaiulienilor

Un ziar 100% pentru Alba Iulia, un ziar 100% cu și despre albaiulieni, un ziar 100% interesat de probleme comunității locale, un ziar 100% GRATUIT. Începând cu acestă săptămână, fiecare om din oraș va fi mai bine informat. Primul număr al Ziarului Alba100% va ajunge miercuri în casele dumneavoastră pentru a vă aduce cele mai interesante titluri despre ceea ce se petrece în „Cealaltă Capitală” și despre oamenii care ne fac mândri că locuim aici. Evenimente, interviuri, lifestyle, istorie și pamflet. De toate acestea vă veți putea bucura în fiecare miercuri, când, în cutiile  dumneavoastră poștale va ajunge ZIARUL ALBA 100%.

Primul număr al celui mai nou ziar local din Alba Iulia, Alba100%, este gata să ajungă în casele tuturor albaiulienilor.
Alba 100% vă aduce în 16 pagini color, informații despre evenimentele din Alba Iulia, un interviu în exclusivitate cu Gicu Grozav, vom afla cine a fost primul primar al orașului și unde a locuit, care sunt directorii care au rămas în funcţie după destrămarea USL și nu în ultimul rând MICĂ PUBLICITATE.
Alba 100% s-a gândit și la femeile din oraș și a pregătit o pagină specială doar pentru ele.
Pentru a „pune mâna” pe cel mai nou ziar din Alba Iulia trebuie doar să stați cu ochii pe cutiile poștale în fiecare miercuri.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

9 septembrie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...