Actualitate, Comunicate

Zeci de șoferi amendați și patru cu dosare penale în urma unei acțiuni a Poliției Rutiere din Alba Iulia

Poliţiştii rutieri, sprijiniţi de cei de la poliţiile municipale şi orăşeneşti au derulat miercuri o acţiune de control de amploare, cu patru filtre în diferite puncte din Alba Iulia. Acţiunea a fost urmată de amenzi de aproape 30.000 de lei, bunuri confiscate şi patru dosare penale.

Miercuri, poliţiştii Serviciului Rutier Alba, împreună cu poliţiştii rutieri de la toate poliţiile municipale şi orășenești din judeţul Alba, precum şi cu poliţişti de ordine publică, investigaţii criminale şi investigare a criminalităţii economice, au acţionat pe raza municipiului Alba Iulia, în scopul prevenirii accidentelor rutiere, combaterii abaterilor de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice şi pentru menţinerea climatului de siguranţă publică.

Poliţiştii au acţionat în patru filtre rutiere şi au efectuat în 168 de controale, ocazie cu care au constatat 129 de fapte contravenţionale, sancţionate cu amenzi în valoare totală de 27.260 lei.

Totodată au fost identificate patru persoane bănuite de comiterea de infracțiuni şi au fost confiscate bunuri în valoare de 1.947 lei.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

23 iulie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Scrie-ne pe Messenger
Loading...