Actualitate

Week-end de foc pentru pompierii din Alba

Pompierii din Alba au avut parte de un week-end de foc. Aceştia au intervenit la stingerea a trei incendii dar au intervenit şi la 46 solicitări medicale, prin echipajele SMURD ale subunităților subordonate: 19 Alba Iulia, 16 Sebeș, 7 Blaj, 3 Aiud, 1 Câmpeni .
În ceea ce privește activitatea pe linia intervențiilor de stingere a incendiilor s-a acționat în 3 situații, astfel:
Vineri dimineaţa Detașamentul de Pompieri Alba Iulia a intervenit în municipiul Alba Iulia, pe str. Siretului, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un garaj. Pompierii militari au acționat cu două autospeciale de stins incendii și o ambulanță SMURD. În incendiu au ars obiecte de mobilier, aparatură electrică, îmbrăcăminte și acoperișul garajului de aproximativ 20 mp.
Sâmbătă Detașamentul de Pompieri Aiud a intervenit în comuna Rădești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească. Pompierii militari au acționat cu două autospeciale de stins incendii, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din localitate. Ca urmare a incendiului a ars acoperișul adăpostului de animale de aproximativ 120 mp, circa 15 mc de material lemnos și 10 tone lucernă.
Duminică, începând cu ora 06.50, Garda de Intervenție Sebeș a intervenit în localitatea Drașov, comuna Șpring, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la 2 hale dezafectate. Ne-am deplasat la fața locului cu 3 autospeciale de stingere, 1 ambulanță SMURD și grupa operativă a inspectoratului. În incendiu au ars acoperișurile din lemn ale celor două construcții, pe o suprafață totală de circa 330 mp. A fost protejată la timp o cantitate de 125 saci de azotat de calciu și amoniu depozitați într-un spațiu neafectat de incendiu.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

8 decembrie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...