Actualitate, Pamflet, Stiri, Zvonul zilei

Vrei să ne-ntâlnim sâmbătă seară ? într-o confruntare la DNA…

Ultimul banc pe piaţă e buuun, foaaaarte bun chiar. Cu Nea Nelu – cârpa kaghebistă, după cum îl numea tovarăşul său Corneliu Vadim Tudor.

BANC: Cică…. după ce toţi occidentalii au luat măsuri împotriva regimului Putin pentru agresiunea din Ucraina, în sfârşit şi românii au decis să aplice sancţiuni economice Rusiei: îi vor tăia pensia lui Ion Iliescu… e cel mai fain banc din ultima vreme (pe care i-l dedic celui mai mare socialist de stânga din Alba Iulia, Mircea Trifu).

PSD-ul stă foarte prost la Alba Iulia cu efectivele: după ce procurorii l-au arestat pe primarul Gheorghe Vlad (sau Vlad Gheorghe), iar Andreş de la Cîmpeni a fost scos afară din şedinţa de consiliul local pentru grave abateri şi indisciplină…. iată că acum e vizată şi Mihaiela Nicoleta Mih Dehelean, directoarea de la APM Alba, care mai are doar foarte puţin până o duc la Zuhaus.

Şi pentru că tot vorbeam de doamne, domnişoare şi femei: se pare că sunt 2 doamne care vizează funcţia de inspector şcolar general: Marcela Dărămuş – PSD şi Elena Ignat – PNL.

O altă doamnă, Camelia Dumitrean, de la Cugir, a fost eliminată din concursul de la Inspectoratul Şcolar…. pe motiv de că nu şi-a trecut în dosar ultimele rezultate la proba fizică: dacă vede bine la distanţă, dacă sare bine la săritura de pe loc şi dacă aruncă bine cu mingea de oină.

Încheiem tot cu o doamnă: Doina Hada, consilier local PSD în Consiliul Local Alba Iulia, printre puţinii oameni care au reuşit să-i ţină piept (înainte de 2008) primarului-dictator de Alba Iulia.

Tuturor doamnelor La Mulţi Ani: lăsaţi mătura şi cratiţa. E ziua voastră: fără mături şi polonice… pe spatele colegilor de apartament!

Je suis moaţă

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

9 martie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...