Actualitate

Vrăjitoarele din Abrud după gratii

Luni poliţiştii din Abrud le-au prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni pe cele 3 femei cercetate într-un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de înşelăciune şi şantaj.
Unitatea de parchet a sesizat instanţa de judecată iar pe numele celor 3 femei au fost emise mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 15 zile.
reamintim faptul că în data de 25 august, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Abrud au surprins în flagrant, în municipiul Alba Iulia, o femeie bănuită de comiterea infracţiunilor de şantaj şi înşelăciune, în timp ce primea 11.400 de lei de la victimă.
În fapt, din cercetări a reieşit că, în perioada decembrie 2013 – mai 2014, victima, un bărbat, de 57 de ani, din Abrud, ar fi avut o relaţie de prietenie cu o femeie, de 36 de ani, pe care ar fi împrumutat-o cu suma de 4.200 de lei, bani ce nu i-au fost restituiţi.
Ulterior, aceasta, profitând de naivitatea bărbatului, ar fi stabilit cu alte două femei, să-i propună bărbatului să-i facă, contracost, ritualuri care să conducă la căsătoria cu ea şi la alungarea „duhurilor rele”. În această modalitate, cele 3 femei ar fi obţinut de la victimă 43.700 de lei.
Pentru încheierea tuturor ritualurilor, victimei i-a mai fost cerută suma de 11.400 de lei, a căror neplată ar fi condus la „abaterea unor necazuri mari” asupra sa şi a familiei sale.
Bărbatul a realizat că este victima unor infracţiuni şi a cerut ajutorul poliţiştilor, care au surprins în flagrant una dintre femei, în timp ce primea banii de la victimă.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

27 august 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...