Actualitate, Sport, Stirea Zilei

VOLEI ALBA BLAJ începe astăzi lupta pentru titlul naţional

Volebalistele de la VOLEI ALBA Blaj încep astăzi lupta pentru câştigarea titlului de campioană naţională în faţa echipei CSM Târgovişte.

Volei Alba Blaj ar putea deveni prima echipă din judeţ care câştigă un titlu naţional. Finala cu Târgovişte se va juca în sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Ca sa triumfe, formaţia blăjeana trebuie să câştige trei meciuri în finala cu CSM Târgovişte. Pentru că a trecut de câştigătoarea sezonului regulat, Ştiinţa Bacău, CSM Targovişte a preluat poziţia acesteia în finală şi va pleca astfel cu avantajul terenului propriu.

Primele doua partide vor avea loc la Târgovişte, joi, 16 aprilie, de la ora 16.00, în direct la Digisport 3, şi vineri, 17 aprilie, de la ora 19.30, în direct la Digisport 2. Volei Alba Blaj merge la Târgovişte să câştige cel puţin un meci, pentru a juca cu trofeul pe masă la Blaj, în partidele trei şi patru, programate pe 27 şi 28 aprilie, ambele de la ora 17.00.

În cazul in care va fi nevoie de un meci decisiv, acesta se va disputa la Târgovişte, cel mai probabil în jurul datei de 1 mai.

În acest sezon cele doua echipe şi-au împărţit victoriile: Volei Alba Blaj a câştigat pe teren propriu, scor 3-1, pe 1 noiembrie 2014, în timp ce CSM Târgovişte a câştigat, la rândul ei acasă, cu 3-0, pe 3 februarie 2015.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

16 aprilie 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...