Actualitate, Agricultura, Evenimente, Stiri

VINERI: Ministrul Agriculturii Daniel Constantin, prezent la Alba Iulia, pentru discuţii cu autorităţile şi cu fermierii

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, se va afla vineri într-o vizită la Alba Iulia pentru o serie de discuţii cu agricultorii şi cu atutorităţile din Alba pe tema dezvoltării investiţiilor în mediul rural.

Ministrul Daniel Constantin va fi însoţit şi de secretarul de stat în cadrul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, George Turtoi, iar la discuţii vor participa directorul general adjunct în cadrul Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale, Nicolae Popa, deputatul Ioan Dârzu, prefectul judeţului Alba, Gheorghe Feneşer, preşedintele Consiliului Judeţean Alba, Ion Dumitrel, reprezentanţi ai unor asociaţii din domeniu,  producători agricoli, fermieri.

În cadrul întâlnirii va fi prezentat programul PNDR 2014-2020. Discuţiile se vor axa pe posibilităţile de accesare a fondurilor europene de către agricultori şi se vor identifica oportunităţile de dezvoltare a investiţiilor rurale.

Întâlnirea va avea loc vineri, 25 iulie, începând cu orele 10.30, în sala de conferinţe a Hotelului Parc din Alba Iulia.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

23 iulie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...