Actualitate, Stiri mondene

Vineri: Megapetrecere la RYMA cu Ali Nasser, ECOS şi Marius Paul

164475_542077925839969_1958826005_nAsociaţia RYMA are onoarea să anunţe primul party major după revenirea la terasă a echipei RYMA: ALI NASSER va fi gazda serii de vineri 26 iulie şi vă provoacă la o megapetrecere până la răsăritul soarelui!

Încălzirea va fi asigurată de ECOS, care îşi va lua rămas bun de la prieteni cu o petrecere epică după o vacanţă acasă în România.

Marius Paul (aka DJ MaPaX) va încheia noaptea cu un stil Electro-House & Progressive House ce ne va ţine în picioare până la limonada de dimineaţă!

Terasa RYMA este acoperită, deci evenimentul va avea loc indeferent de vreme! Preţ bilet: 10 ron.

Ali Nasser este, fără îndoială, unul dintre cei mai talentaţi tineri artişti ai muzicii electronice româneşti. Apreciat de foarte mulţi DJ-i străini de calibru, Ali Nasser este deseori solicitat la unele din cele mai importante evenimente de muzică electronică din lume, cunoscând, în acelaşi timp, şi un succes foarte mare în postura de producător.

Ali Nasser, libanez la origini, s-a stabilit în România în ’90. Pasiunea sa faţă de muzică a început din copilărie, de când a luat lecţii de pian. Împreună cu fraţii săi, Hasan şi Sultan (The Grooveoholics, Sunday People, Blanosz ) a început să se joace în producţiile audio încă din ’96, încurajat fiind de aceştia, iar în ’98 a avut prima petrecere în calitate de DJ la Web Club din Bucureşti.

A continuat concentrându-se atât asupra carierei de producător cât şi celei de DJ, pentru care pasiunea devenea din ce în ce mai profundă. În 2003, din postura de producător la Yama Studios, un studio de producţie audio în publicitate, învaţă multe despre producţie şi mai ales cum să lucreze ca un profesionist. În tot acest timp a continuat să mixeze la diferite evenimente şi petreceri, sound-ul său fiind undeva între deep house, tech house cu influenţe funky-minimaliste.

Sfârşitul lui 2004 a fost culminant în viaţa lui Ali, reuşind să se afirme şi să mixeze alături de nume deja cunoscute: Raresh, Demos, Marika, Pagal sau Rosario Internullo. A fost invitat să mixeze prin toata tara, de amintit fiind Bucuresti, Constana, Mamaia, Bacau, Galati, sau Cluj.

In ultima parte a anului 2006, Ali pune pe picioare un proiect dedicat muzicii deep, numit Flow Motion – o serie de petreceri ce aveau loc în fiecare duminică. Gazda primelor seri Flow Motion a fost Loggia Bucureşti. La premiile Nights.ro din 2006, Ali Nasser ocupă poziţia cu numărul 4 în topul celor mai importante ascensiuni în acel an.

Anul 2007 îi aduce warm-up-ul pentru Toni Rios în Kristal Glam Club şi warm-up-ul pentru Pier Bucci în club Session, al cărui rezident a fost. Împreună cu LuminaL (aka Hasan & Rolf), Ali este fondator al labelului Mobydeep.

A mixat în cadrul Sunwaves 2 şi 3 Festival, iar în 2007-2008 vin gig-uri alături de DJ Sneak, Bill Patrick, 2000 and one, Kreon & Lemos, Toni Rios, Nick Curly şi Markus Fix. Tot acum, Ali a lansat un remix al piesei „Woman’s Key” la labelul german be_chosen. De asemenea, a semnat şi cu Supernature Recording, unde a lansat un remix la piesa lui Nick Curly – On My Way. EP-ul său intitulat Get away, a fost lansat la Derivat Recordings.

La sfârşitul lui 2008, mixează în faţa unui Kristal plin, în deschiderea lui Sneak, artist ce avea să devină un fan al tânărului Ali Nasser.

În ultimii 2 ani au apărut în programul său şi gigurile internaţionale, care l-au purtat pe Ali în Flex şi Mnml Viena, Flexbar Amsterdam, Underground Ibiza, Corvinteto Budapesta, Kolonie Nijmegen sau Libary Frankfurt.

La începutul lui 2009, Ali Nasser este invitat la Winter Music Conference, din Miami, dar nu poate ajunge la eveniment, din cauza unor probleme cu viza. Tot în această periodă, realizează o piesă foarte apreciată, atât în ţară cât şi în străinătate: „Omul care nu se duce”. La premiile din 2009, Ali a ocupat locul 29 în topul celor mai buni DJ-i din România.

O simplă privire pe profilul de myspace al lui Ali Nasser spune totul despre tânărul artist. Zeci de piese şi remixuri lansate până acum, colaborări cu artişti ca Audiofly, Nick Curly, Lemos sau Bearweasel şi o agendă încărcată cu gig-uri în ţară şi străinatate sunt lucrurile cu care Ali Nasser se poate laudă, pe bună dreptate.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

23 iulie 2013

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...