Social

Vineri la pasajul din Cetate: Campania Free Hugs

foto: freehugscampaign.org
foto: freehugscampaign.org

Se spune că pentru a îi fi mai bine un om are nevoie de cel puțin șapte îmbrățișări pe zi, îmbrățișări spontane și mângâietoare, îmbrățișări lungi și reconfortante, îmbrățișări pline de iubire pentru a ne simți cu adevărat fericiți și a învăța să dăruim.

Jacques Prevert, poet francez, vorbind despre iubire spunea:

Milioane și milioane de ani și tot nu mi-ar putea da jumătate din timpul suficient pentru a descrie acea mica clipă de eternitate când iți pui brațele în jurul meu și eu îmi pun brațele în jurul tău.

Acest mic gest banal, poate face minuni, poate fi un medicament universal.

Îmbrățișarea totală este infinită, ea nu se poate cronometra.

Prin intermediul ei poți pătrunde într-o alta lume, a senzațiilor și a sentimentelor, o lume în care timpul nu există.

Vă propunem să ne deschidem sufletul, cât mai mult și cât mai total, ca-ntr-o îmbrățișare infinită ce transcede timpul.

Mulți dintre pacienții cu Scleroză Multiplă suferă de deficiențe locmotorii și unii dintre ei sunt țintuiți la pat, fiind privați de acele îmbrățișări zilnice de care ar avea nevoie.

Ne-am gândit, noi, voluntarii asociaţiei SM Speromax Alba să primim îmbrățișările și să dăruim la rândul nostrum îmbrățișări comunității albaiuliene, pentru a le transmite celor care suferă de această boală că nu sunt singuri, că există o comunitate care îi susține și care le dorește numai binele.

Îmbrățișarea este un instrument vindecător pentru că reprezintă o manifestare a iubirii de oameni, iar Iubirea este cea mai mare terapie, Iubirea fiind Lumină, Lumina fiind Dumnezeu.

Vino așadar, vineri, 14 iunie 2013, la Pasaj GO în Cetate, intrarea spre Bulevardul Transilvaniei, între orele 19 și 20 pentru a fi parte din Campania Free Hugs, organizată de voluntarii SM Speromax Alba, pentru a ne îmbrățișa și a fi alături de pacienții cu Scleroză Multiplă.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

13 iunie 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...