Actualitate

Vineri la Alba Mall: Provocare la mișcare! YES, YOU CAN!

provocare-la-miscare-580Iubitori de fitness şi viaţă sănătoasă din Alba Iulia şi nu numai, avem o provocare pentru voi! Dacă aveţi planuri cumva pe data de 11 octombrie, vă anunţăm de pe-acum că veţi fi nevoiţi să vi le anulaţi! Pentru că Spice Fitness vă provoacă la mişcare!

4 ore de sport cu instructori de excepţie care au experienţă de ani de zile în fitness şi care au adus programe noi şi au inventat concepte de antrenare fără egal!

Aşadar, acceptă provocarea Spice şi vino pe 11 octombrie 2013, începând cu orele 18.00 la ALBA MALL să ai parte de distracţie şi mişcare!
Din program vor face parte următorii:

1. Valentin Vasile şi Costin Bucura , promotorii unui concept unic în România, care v-au pregătit o oră de LIMITLESS cum nu aţi mai încercat vreodată!

2. Per Markussen, membru cheie al Move On, care vine să ţină o oră de House Aerobic cu o poftă de viaţă specifică numai lui!

3. Fernando Gorini, unul dintre fondatorii conceptului Steel Programs, alături de Tunde Kovacs, master trainer Steel Tonic şi Andrei Chirilă, trainer Steel Combat, care vor încinge scena cu două ore extraordinare de Steel Tonic şi Steel Combat!

4. Şi gazdele voastre minunate de la SpiceFitness, Geana şi Cristina care se vor alătura instructorilor prezenţi şi care vor completa echipele în cel mai armonios mod posibil.
Alba Iulia, ce îţi poţi dori mai mult?

Aşadar, 11 octombrie 2013, începând cu orele 18.00 în cadrul Alba Mall – 4 ore de mişcare, cea mai tare provocare! A anului, desigur.

Haideţi să vă bucuraţi de experienţa şi buna dispoziţie promisă de către instructorii deosebiţi care v-au pregătit un eveniment cum nu s-a mai văzut în Alba Iulia!
Program:

18.00 – 18.45: STEEL COMBAT

19.00 – 19.45: STEEL TONIC

20.00 – 20.45: LIMITLESS

21.00 – 21.45: HOUSE AEROBIC

Ia zâmbetul cu tine şi acceptă provocarea!

Eveniment organizat de Spice Fitness, cea mai tare sală de fitness din Alba Iulia!

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

10 octombrie 2013

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...