Actualitate

Vineri de Moș Nicoale se deschide Parcul de Crăciun de la Alba Iulia

patinoar-site-300x182Şi în acest an la Alba Iulia se va deschide Parcul de Crăciun în Piața Cetății. Deschiderea va avea loc pe 6 decembrie, de Sfântul Nicolae de la ora 18:00. Invitaţi speciali la deschiderea Parcului Sărbătorilor de Iarnă sunt Mihai Trăistariu şi foşti concurenţi la Vocea României şi X Factor.
Ca și anul trecut în Piața Cetății vor fi amplasate mai multe căsuţe din lemn pentru produse alimentare şi de artizanat specifice sărbătorilor de iarnă dar şi noi podoabe decorative faţă de anul trecut.
De asemenea, nu va lipsi de aici Căsuţa lui Moş Crăciun, un brad înalt de 16 metri şi o scenă în aer liber unde se vor desfăşura în permanenţă spectacole.Totodată, în incinta acestui parc va fi amenajat patinoarul artificial demontabil – foarte apreciat anul trecut de amatorii sporturilor de iarnă în aer liber. Patinoarul va avea o suprafaţă de 600 mp, o cabană de lemn cu rol de casă de bilete, garderobă şi centru de închiriere patine către public şi va fi dotat cu instalaţie de sonorizare. Biletul de intrare va fi 10 lei. Tot 10 lei vor plăti şi cei care doresc să închirieze una dintre cele 200 perechi de patine puse la dispoziţie.

Surprizele de Crăciun vor continua pe parcursul săptămânilor viitoare între 9 şi 22 decembrie. În fiecare zi din săptămâna cei mici, dar şi cei mari, vor putea participa la concerte, piese de teatru pentru copii, toate dedicate marii sărbători. Echipe de colindători, spiriduşii lui Moş Crăciun şi alte personaje de poveste vor împânzi Piaţa Cetăţii pe toată perioada menţionată.

Albaiulienii se vor putea bucura de toate acestea, până pe 15 ianuarie, cât va fi închis Parcul Sărbătorilor de Iarnă.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

5 decembrie 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...