SEBES ALBA
Actualitate

Vineri: Bursa generală a locurilor de muncă organizată de AJOFM în Alba Iulia

informatiiAgenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba, organizează Bursa generală a locurilor de muncă  în data de 19 aprilie 2013.

Evenimentul va avea loc  în Sala de conferinţe situată în Alba Iulia, strada Bucovinei, nr. 6 (Zona Piaţa Centru), începând cu ora 9.30.

Bursa generală a locurilor de muncă este o măsură activă de combatere a şomajului,  deoarece oferă posibilitatea, pe  de-o parte, persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă să se întâlnească în mod direct, fără intermediari, cu angajatorii care au locuri de muncă vacante iar, pe de altă parte, agenţilor economici de a-şi recruta personalul de care au nevoie.

La această  acţiune, se doreşte participarea  unui număr cât mai mare de agenţi  economici  ce vor pune la dispoziţia persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă o gamă cât mai variată de locuri de muncă, atât pentru persoane cu studii medii, profesionale, lucrători necalificaţi cât şi pentru persoane cu studii superioare.

Până în prezent au fost contactaţi un număr de 21  agenţi economici, aceştia oferind  peste 126 de  locuri de muncă.

Locurile de muncă sunt următoarele: vânzatori, zidari, zugravi, dulgheri, fierari, lucrători comerciali, barmani, agenţi asigurari, consultanţi financiari, mentori, inspectori asigurări, unit manageri, programatori Web, consilieri vânzări credite.

Distribuie Acum

18 aprilie 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *