Actualitate, Stirea Zilei

VIDEO: Suporterii echipei Rapid care au furat dintr-o benzinărie din Aiud cercetaţi pentru furt

Poliţiştii din Aiud, sprijiniți de poliţiştii Secţiei 20 Poliţie Bucureşti şi jandarmi ai Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București, i-au identificat pe 6 tineri din municipiul Bucureşti, bănuiţi de comiterea unui furt.

În sarcina celor 6 tineri, cu vârste cuprinse între 20 şi 28 de ani, s-a reţinut faptul că în data de 4 aprilie, în timpul unei opriri într-o staţie de carburanţi din municipiul Aiud, au sustras din magazinul staţiei băuturi alcoolice şi produse alimentare, cauzând un prejudiciu evaluat la suma de 1.747 lei.
Cu ocazia activităţilor de cercetare, prejudiciul a fost recuperat integral, urmând să fie restituit reprezentanţilor societăţii păgubite.
Faţă de cei 6 tineri, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Vă reamintim că cei şase sunt suporteri ai echipei Rapid Bucureşti. Sâmbăta trecută o benzinărie din Aiud a primit vizita suporterilor echipei Rapid Bucureşti aflaţi în drum spre Cluj unde formaţia favorită avea meci cu Universitatea Cluj.

Probabil flămânzi sau însetaţi un grup de suporteri rapidişti au dat iama într-o benzinărie aflată la ieşirea din Aiud spre Cluj. Mulţi dintre ei au plecat însă fără să plătească luând cam tot ce putea. În imaginile surprinse de camera video se vede că doar câţiva suporteri plătesc iar restul profitând că vânzătoarea era ocupată cu încasarea s-au aprovizonat cu bere, sucuri şi mâncare, gratis.

Gestul rapidiştilor a fost unul care le-a adus ghinion.

Universitatea Cluj a învins Rapid cu scorul de 1-0, pe Cluj Arena.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

10 aprilie 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...