Actualitate, Stiri

VIDEO – Șofer periculos în centrul orașului Alba Iulia

Miercuri, 19 septembrie, în jurul amiezei, un șofer a fost filmat în timp ce conducea haotic pe bulevardul Ferdinand din Alba Iulia. Respectivul individ făcea manevre absolut inexplicabile pe șosea și era foarte aproape de a lovi cu mașina mai mulți pietoni care încercau să treacă strada. În plus șoferul tulburat a trecut la două semafoare pe culoarea roșie.

Un alt șofer a urmărit mașina care crea panică în trafic și a încercat să-l convingă pe șofer să oprească. Cursa nebună s-a încheiat în sensul giratoriu de pe strada Doinei unde mașina a oprit pe contrasens și unde șoferul aflat în urmărire i-a spart geamul turbulentului, i-a scos mașina din viteză și i-a luat cheile din contact. În filmare se mai vede că după ce mașina a fost oprită, șoferul buclucaș are un fel de spasme ciudate care deocamdată nu au fost explicate.

La fața locului a ajuns un echipaj de poliție care a obținut din partea șoferului agresiv informația că acesta suferă de o boală care l-a determinat să conducă în acest fel. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ, mai apoi fiind dus la spital pentru recoltarea de probe de urină și sânge pentru a se stabili dacă a fost sub influența drogurilor sau a altor substanțe.

 

 

 

 

Imagini șocante în trafic, la Alba Iulia

Publicată de Gabriel Cobusneanu pe Miercuri, 19 Septembrie 2018

 

 

 

 

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

19 septembrie 2018

About Author

Adrian Contor


ONE COMMENT ON THIS POST To “VIDEO – Șofer periculos în centrul orașului Alba Iulia”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...