Actualitate, Stiri

VIDEO: Prin vocea lui Ioan Dîrzu PSD Alba reclamă fraudarea alegerilor de către PDL

Într-o conferinţă de presă, organizată astăzi, Ioan Dîrzu, preşedintele PSD Alba, nu a ratat ocazia să acuze PDL-ul de fraudarea alegerilor în anumite localităţi din judeţ. Este vorba despre oraşele unde PSD a pierdut – Zlatna, Baia de Arieş -, Blaj, dar şi localităţi mai mici: Ocoliş şi Deal (Valea Lungă).

Deputatul Ioan Dîrzu s-a arătat foarte mulţumit de scorul obţinut de Alianţa PSD-PC-UNPR în judeţul Alba şi în mod special în municipiul Alba Iulia. Chiar dacă la nivel judeţean se situează pe locul al doilea, Dîrzu spune că a fost chiar felicitat de Liviu Dragnea pentru rezultat.

Social-democraţii au făcut o contestaţie cu privire la voturile obţinute de PDL în zona Blaj. Ioan Dîrzu spune că democrat-liberalii au recurs la ameninţări în zonele respective pentru a se asigura de voturile cetăţenilor.

„Ce am remarcat este importanţa securizării secţiilor de votare, un aspect pe care l-am regăsit şi la alegerile europarlamentare din 25 mai. Modelul acesta l-am regăsit în partea de jos a judeţului şi în zona Blajului. Am remarcat turismul electoral… Nu cred că localitatea Ocoliş sau Deal (Valea Lungă) sunt zone de interes turistic. Am remarcat un vot multiplu – pentru care am depus sesizare scrisă la Biroul Electoral Judeţean”, a mai spus Dîrzu.

Cel mai mare succes pentru social-democraţi s-a înregistrat în Alba Iulia, unde după ani buni, PDL-ul a fost învins. Ovidiu Jidveian, preşedintele PSD Alba Iulia spune că acest rezultat se datorează muncii de echipă.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

26 mai 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...