Actualitate

VIDEO: Percheziţii la hoţi de motorină din Războieni şi Ocna Mureş

bscap0002La data de 25 iunie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au probat activitatea infracțională a şase bărbaţi din Ocna Mureş şi Războieni, judeţul Alba, cercetaţi sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat, delapidare şi tăinuire.

Din cercetările efectuate până în prezent, a rezultat că, în perioada 2011 -2013, patru dintre suspecţi, cu vârste cuprinse între 40 şi 49 de ani, ar fi sustras în repetate rânduri motorină din locomotivele şi cisternele societăţii CFR, precum şi produse agricole şi îngrăşăminte chimice.

În activitatea infracţională, cei patru au fost ajutaţi la transportul şi depozitarea mărfurilor furate, de alţi doi bărbaţi, din Ocna Mureş.

Ulterior, motorina, produsele agricole şi îngrășămintele sustrase erau valorificate la diverşi agricultori din Ocna Mureş şi din localităţile limitrofe sau erau folosite de suspecţi în gospodăriile proprii.

În cursul zilei de ieri, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale – I.P.J. Alba au efectuat 7 percheziţii la domiciliile suspecţilor.

La acţiune au participat şi poliţişti din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Alba, poliţişti din Aiud şi Ocna Mureş, precum şi din cadrul Serviciului Anticorupţie Alba.

În urma percheziţiilor, au fost găsiţi 805 litri de motorină, 105 litrii de ulei de motor şi transmisie, doi saci de azotat de amoniu, bunuri susceptibile a proveni din furt.

Au fost ridicaţi, de asemenea, 2.580 de lei, despre care există suspiciunea că provin în urma valorificării de către suspecţi a bunurilor sustrase.

Cinci dintre suspecţi au fost conduşi, în cursul zilei de ieri, la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, pentru audieri.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii comiterii infracțiunilor de furt calificat, delapidarea şi tăinuire.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

26 iunie 2013

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...