Actualitate, Stirea Zilei

VIDEO: Comuna Ciugud exemplu pozitiv în atragerea de fonduri europene

Duminică seara la Pro-Tv în cadrul emisiunii România te iubesc, comuna Ciugud a fost prezentată ca exemplu pozitiv în atragerea de fonduri europene.
Edilul Gheorghe Damian a prezentat reporterilor de la România te iubesc proiectele realizate cu fonduri europene, cele în desfăşurare dar şi problemele întâmpinate în atragerea de fonduri europene.
„Am reuşit să atragem peste 15 milioane de euro din fonduri europene ceea ce înseamnă bugetul comunei pe 100 de ani…Odată ce prinzi gustul fondurilor europene nu te poţi opri” a declarat edilul comunei Ciugud, Gheorghe Damian.
Printre proiectele prezentate s-au numărat drumurile de ţară, reţeaua de apă şi canalizare şi centrala eoliană de la Şeuşa.
Comuna Ciugud este campioană la nivel naţional la atragerea de fonduri europene în mediul rural.
Comuna Ciugud se află la aproximativ 10 kilometri din Alba Iulia şi este una din puţinele localităţi din Alba în care a crescut numărul de locuitori.
VIDEO:
http://romaniateiubesc.stirileprotv.ro/emisiuni/2015/sezonul-1/birocratia-si-coruptia-ne-au-lasat-fara-banii-europeni-pretul-prostiei-functionarilor-romani-1-miliard-de-euro.html

sursa:http://romaniateiubesc.stirileprotv.ro/

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

29 martie 2015

About Author

Cititorul


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...