Actualitate

Victorii pe linie pentru LPS Alba Iulia U15 la primul turneu de calificare la baschet

poza junioare bunaVictorii pe linie la primul turneu de calificare de baschet pentru echipe cu jucătoare sub 15 ani pentru Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia.

Formația LPS U15 a disputat la sfârșitul săptămânii trecute la Reghin Turneul I Calificare la această categorie de vârstă și a terminat neînvinsă, calificându-se mai departe în competiția de junioare.

Fetele antrenate de Nicușor Marcu au dispus pe rând de CS ForYou Cluj-Napoca, scor 62-46 (25-16, 10-2, 11-17, 16-11), Galactica Cluj-Napoca, cu scorul de 60-43 (7-17, 24-6, 20-10, 9-10) și CSS Ceușianu Reghin, scor 55-50 (13-10, 16-12, 6-16, 20-12) și a terminat pe primul loc în grupa din care a făcut parte.

Lotul condus de Nicușor Marcu în turneul de la Reghin a fost alcătuit din: Bianca Burlacu, Andreea Fleșer, Karina Sulumete, Dorrotya Pap, Alexandra Vodă, Iulia Avrămuț, Ionela Tetcu, Zsofia Szekely, Alexandra Boțan, Adina Ivașcu, Cansu Eremsayin și Cristina Todea.

A fost un turneu bun pentru noi, în care am întâlnit trei formații puternice, printre care chiar gazdele de la Reghin și am terminat neînvinși.

Inițial ne-am propus calificarea de pe unul din primele trei locuri, dar în urma jocului bun făcut de fete, am reușit să câștigăm grupa.

Aș dori să le felicit pe fete și să remarc jocul făcut de toată echipa.

Sper să continuăm prestațiile bune și la turneele următoare.„, a declarat Nicușor Marcu, antrenor LPS Alba Iulia U15.

 

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

25 octombrie 2013

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...