Sport

Victorii importante pentru judoka legitimați la CS Unirea Alba Iulia: Aur și argint la Campionatul Național U18

Alexia Laura Bogdan (15 ani) și Alexandru Sibișan (16 ani), judoka legitimați la CS Unirea Alba Iulia, au obținut medalii de aur și argint, la Campionatul Național U 18 Individual, feminin și masculin, desfășurat în perioada 19-20 februarie la Poiana Brașov.

Rezultate pentru CS Unirea Alba Iulia:

Bogdan Laura Alexia (48 de kilograme) – medalie de aur, campioană națională; 

Alexandru Sibișan (81 de kilograme) – medalie de argint, vicecampion național.

Antrenorii sportivilor sunt Alin și Cristian Dinu, care i-au pregătit și format de la vârste fragede.

Cei doi sportivi fac parte din lotul național de judo și participă la programele centralizate de pregătire, conform calendarului Federației Române de Judo. Bogdan Laura Alexia este componentă a Centrului Olimpic Cluj, în vreme ce Alexandru Sibișan este component al Centrului Olimpic Pitești.

”Rezultatele obținute, la cel mai înalt nivel din România, fac cinste judo-ului albaiulian și mențin vie flacăra unui sport atractiv pentru copii și adolescenți. Pe lângă faptul că oferă o dezvoltare fizică armonioasă, judo crește gândirea creativă, îndemânarea și precizia, curajul, autodisciplina, inteligența, dar nu în ultimul rând asigură un bun sistem de autoapărare. Laura și Alexandru demonstrează că în judo se poate obține și performanță, respectiv recunoaștere la nivel local și național”, a declarat Corneliu Mureșan, director CS Unirea Alba Iulia.

Rezultatele celor doi judoka nu sunt deloc surprinzătoare, în contextul în care, anul trecut, au mai ocupat podiumul la competiții de înalt nivel. 

Următoarea competiție pentru secția de judo a CS Unirea Alba Iulia va fi Finala Campionatului Național de Seniori, în perioada 18-21 martie, la Poiana Brașov. 

The post Victorii importante pentru judoka legitimați la CS Unirea Alba Iulia: Aur și argint la Campionatul Național U18 appeared first on albapesurse.

Alexia Laura Bogdan (15 ani) și Alexandru Sibișan (16 ani), judoka legitimați la CS Unirea Alba Iulia, au obținut medalii de aur…
The post Victorii importante pentru judoka legitimați la CS Unirea Alba Iulia: Aur și argint la Campionatul Național U18 appeared first on albapesurse.Read More

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

22 februarie 2021

About Author


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...