Actualitate, Social, Sport

Victorie în primul amical intern pentru CSU Alba Iulia

timg_0852Victorie și în primul amical intern pentru formația de baschet CSU Alba Iulia. După ce au reușit să câștige cinci meciuri din tot atâtea disputate în turneul de pregătire din Serbia, universitarele au învins în această după-amiază, scor 97-51 (28-8, 19-16, 21-12, 29-15) în deplasare pe Universitatea Cluj-Napoca, într-o partidă de pregătire disputată în Sala Sporturilor ”Horia Demian”.

Disputa a fost una la discreția echipei din Alba Iulia, care a condus ostilitățile de la un capăt la altul, câștigând toate cele patru sferturi și impundându-se în final cu scorul de 97-51.

Cea mai bună marcatoare a meciului a fost Jovana Vukoje, de la CSU Alba Iulia, care a reușit 27 de puncte.

În partida de la Cluj-Napoca, Miroslav Popov le-a introdus în teren pe Tiffany Brown, AnneMarie Părău, Jovana Vukoje, Breanna Salley, Alexandra Uiuiu, Sica Cuzic, Chastity Reed, Khadijah Whittington, Ildiko Nagy și Larisa Toma. Au lipsit Sasa Cadjo (ușor accidentată), respectiv Andreea Beldian și Mihaela Gherman (care nu au făcut deplasarea).

Prima partidă oficială din sezonul competițional 2013-2014 pentru CSU Alba Iulia va avea loc în data de 25 septembrie, pe teren propriu, cu Phoenix Galați, în primul tur al Cupei României.

Statistică meci:
CSU Alba Iulia: Jovana Vukoje – 27 de puncte, Tiffany Brown – 16 puncte, Chastity Reed – 12 puncte, Khadijah Whittington – 11 puncte, AnneMarie Părău – 10 puncte, Alexandra Uiuiu – 8 puncte, Larisa Toma – 6 puncte, Ildiko Nagy – 5 puncte și Sica Cuzic – 2 puncte.

A fost un meci de pregătire bun, sunt mulțumit de evoluția echipei și cred că suntem pregătiți de jocurile oficiale. Pot să spun că stăm foarte bine din punct de vedere individual, mai avem puțin de lucrat la jocul colectiv, dar până la începutul campionatului cred că vom fi la nivelul dorit. Mă bucur că am terminat neînvinși în meciurile amicale, deoarece acest lucru dă un moral bun echipei pentru începutul sezonului.„,  a declarat Miroslav Popov, antrenor CSU Alba Iulia.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

20 septembrie 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...