Actualitate, Social, Sport

Victorie fără probleme la debutul în campionat pentru CSU Alba Iulia

tdsc_0058Echipa universitară s-a impus clar în deplasare cu BCM Danzio Timișoara, scor 100-37 (26-10, 24-12, 27-8, 23-7), într-o partidă care a contat pentru prima etapă a campionatului național de baschet feminin.

Meciul a fost unul fără istoric, dominat clar de la un capăt la altul de CSU, care a câștigat toate cele patru sferturi.

La pauză scorul a fost de 50 la 22 pentru oaspete, iar până la final diferența a continuat să crească și a ajuns la 63 de puncte.

Cea mai eficientă jucătoare a partidei a fost Chastity Reed de la CSU Alba Iulia, care a reușit 22 puncte, 6 recuperări și 7 pase decisive.

Etapa viitoare CSU Alba Iulia va întâlni pe teren propriu pe CSM Târgoviște, sâmbătă, 12 octombrie 2013, de la ora 18:00.

Marcatoare CSU Alba Iulia: Chastity Reed – 22 de puncte, Sasa Cadjo – 16 puncte, Tiffany Brown – 18 puncte, Alexandra Uiuiu – 15 puncte, Breanna Salley – 10 puncte, Larisa Toma – 4 puncte, Ildiko Nagy – 4 puncte, Annemarie Părău – 4 puncte, Jovana Vukoje – 4 puncte și Khadijah Whittington – 3 puncte.

Tiffany Brown: „Am jucat foarte bine ca o echipă, ne-am făcut treaba în teren, s-a văzut că avem jucătoare cu experiență, iar cred că lucrul acesta ne-a câștigat meciul.

Sunt mulțumită că am debutat cu o victorie chiar împotriva fostei mele echipe și sper să continuăm de aceeași manieră.

Annemarie Părău: „Nu a fost un meci ușor, dar a fost important pentru noi să-l câștigăm fiind primul din sezon și mă bucur că am reușit acest lucru.

Cred că am arătat astăzi ca o echipă, ne-am omogenizat și ne înțelegem foarte bine în teren.”

Miroslav Popov: „A fost mai ușor decât ne-am fi așteptat, înaintea meciului am crezut că vom avea probleme mai mari, dar nu a fost deloc așa.

Cred că fetele au fost foarte concentrate și au jucat serios, de aceea nu am avut probleme.

Sunt sigur că dacă vom continua să jucăm tot așa, vom fi foarte greu de învins.

Sunt mulțumit de jocul de astăzi și vreau să îmi felicit jucătoarele pentru cum s-au comportat în teren.”

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

7 octombrie 2013

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...