Actualitate, Politica, Stiri

Victor Ponta are un contracandidat mai tânăr la şefia PSD

Contestatarii lui Ponta au devenit mai vizibili în ultimele zile şi îşi măresc numărul. După ce a scăpat de excludere din partid, Cătălin Ivan vrea să candideze la şefia PSD-ului. În ultimele 24 de ore, alţi doi „baroni” PSD i-au arătat cartonaşul galben lui Ponta: este vorba de Radu Mazăre – şeful PSD Constanţa, şi Marian Oprişan – PSD Vrancea.

„Mă înscriu în cursa pentru şefia PSD. Candidez pentru că vrem o altă variantă decât cea propusă de Liviu Dragnea. E mai important proiectul pe care îl propunem. Cu Ponta am avut un proiect comun care s-a încheiat după aceste alegeri (n.a. – prezidenţiale)”, a afirmat Cătălin Ivan la Antena 3.

După pierderea alegerilor prezidenţiale, liderii PSD au afirmat necesitatea organizării unui congres cât mai repede în 2015, luna martie fiind aleasă de cei mai mulţi. Deşi acceptase iniţial organizarea congresului în luna martie, premierul Ponta nu se simte prea bine cu un congres la puţin timp după înfrângerea de la alegerile prezidenţiale şi prin urmare a programat Congresul pentru septembrie 2015, când se vor mai atenua sentimentele anti-Ponta născute după pierderea alegerilor.

Europarlamentarul Cătălin Ivan se află în conflict deschis cu Liviu Dragnea, secretarul general al PSD-ului şi omul de încredere al premierului Ponta. În urmă cu câteva săptămâni, Dragnea ceruse excluderea lui Ivan din PSD pentru jigniri aduse unor colege, dar Ivan a spus că altele erau motivele lui Dragnea.

Cătălin Ivan are doar 37 de ani (fiind născut pe 23 decembrie 1978 la Galaţi).

Foto: psnews.ro

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

21 ianuarie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Scrie-ne pe Messenger
Loading...