Actualitate, International, Politica, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Vicepreședinte ANRSC, Daniel Zdrânc prezent într-o delegație a experților români care va efectua o vizită de lucru în Ucraina

Între 3 și 7 iunie a.c., experți din România vor vizita Ucraina pentru a ajuta Comisia Națională de Reglemenare a Energiei și Utilităților în îmbunătățirea capacității instituționale a acesteia referitoare la sistemul de regularizare a tarifelor pentru rezervele de apă potabilă și colectarea apei menajere.

Unul dintre experții români care vor merge în Ucraina este vicepreședintele ANRSC, Daniel Zdrânc care a declarat:” În urmă cu două luni am fost selectat să fiu expert al Comisiei Europene în cadrul Direcției Generale pentru politică europeană de vecinătate și negocierile privind extinderea ( DG NEAR). Săptămâna viitoare voi participa la prima mea misiune în această calitate, în Ucraina, pentru îmbunătățirea reglementărilor în domeniul apă și apă uzată. ”

Misiunea va debuta cu experții care vor prezenta experiența română și ucraineană în regularizarea facilităților pentru apă. Deasemenea, misiunea va include discuții cu autoritățile, în special cu ministerul Dezvoltării Regionale, ministerul Ecologiei și a Resurselor Naturale. Discuțiile se vor focusa pe identificarea priorităților instituționale și legislative care au de-a face cu serviciile de apă.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

31 mai 2019

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...