Actualitate, Diverse, International, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Vezi unde poți găsi case de vânzare la prețul de … 1 euro

Recent, primăria orășelului Sambuca, localizat în Sicilia, Italia, a anunțat că scoate la vânzare case la prețul modic de un euro. Motivul acestei inițiative este faptul că autoritățiile locale doresc să repopuleze orașul după ce în ultimii ani a avut loc un exod masiv al localnicilor către orașele mai mari.

Merită menționată că cei care doresc să facă achiziția unei locuințe nu vor trebui să aibă de a face cu intermediari sau cu foștii proprietari. Cine dorește o casă doar merge la primărie, plătește un euro și intră automat în posesia imobilului.

Celor care cumpără case cu un euro li se impune să investească 15.000 de euroîn restaurarea proprietăților a căror suprafață variază între 40 și 150 de metri pătrați. .

Sambuca e cunoscut drept Orașul Splendorii. Pământurile sunt fertile, zona e o rezervație naturală liniștită, înconjurată de plaje, munți și păduri.

Sambuca a fost nominalizat în 2016 ca fiind unul dintre cele mai frumoase orășele din Italia.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

18 ianuarie 2019

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...