Politica

Vezi AICI câți bani au cheltuit partidele politice în primele trei luni ale anului 2021!

politicpolitic

Autoritatea Electorală Permanentă a publicat datele privind cheltuielile partidelor politice provenind din subvenții pentru luna martie.

Monitorizarea realizată pentru ianuarie și februarie a ilustrat faptul că partidele politice au cheltuit cam 1/3 din sumele primite în fiecare lună, cu mențiunea că acestea pot păstra banii de la o lună la alta și nu trebuie să îi returneze nici la finalul anului, deci raportul este unul orientativ.

Partidele au primit pentru luna martie suma de 11,285,100.38 lei, mai puțin decât în ianuarie și februarie, când au primit câte 19,843,634.81 lei. Pentru luna aprilie AEP a virat în conturile partidelor 13,695,601.59 lei.

Partidele au cheltuit în luna martie 7,8 milioane lei, comparativ cu 6.8 milioane lei cheltuiți în ianuarie și 6.1 milioane lei cheltuiți în februarie.

Raportul integral, graficele și datele (în format editabil) pot fi consultate la https://expertforum.ro/cheltuieli-subventii-martie2021 și pe www.banipartide.ro/rapoarte.

The post Vezi AICI câți bani au cheltuit partidele politice în primele trei luni ale anului 2021! appeared first on albapesurse.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

6 mai 2021

About Author


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...