Evenimente

Verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară continuă să fie o prioritate pentru Jandarmeria Alba

amendaamenda

Jandarmeria Alba continuă acțiunile  executate pentru prevenirea și limitarea infectării cu noul Coronavirus. În acest context, in ultimele 7 zile, circa 230 de jandarmi, alături de alte structuri și autorități, au acționat pe raza județului Alba. Pe timpul misiunilor desfășurate în vederea verificării  respectării măsurilor impuse prin   Legea nr 55 din 2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, au fost verificate de către jandarmi 101 societati comerciale precum și mai multe zone aglomerate, printre care parcuri, mijloace de transport în comun și autogări. Au fost aplicate 424 de sancțiuni contravenționale pentru nepurtarea măștii de protecție sau pentru lipsa declaratiei pe proprie raspundere.

Sub coordonarea Instituției Prefectului – Județul Alba, acțiunile vor continua și în perioada următoare, iar scopul acestora este unul preventiv și de informare a cetățenilor cu privire la necesitatea respectării măsurilor de protecție sanitară. Pentru a evita creșterea numărului de infectări și a îmbolnăririlor, facem apel la cetațeni să respecte cu strictețe prevederile legale incidente și să semnaleze cazurile de încălcare a normelor de protecție sanitară fie direct echipajelor de jandarmerie, fie prin apel la TelVerde 0800 800 165.

The post Verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară continuă să fie o prioritate pentru Jandarmeria Alba appeared first on albapesurse.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

8 aprilie 2021

About Author


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...