Actualitate, Locale, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

VERDE LA EDUCAŢIE PENTRU CIRCULAŢIE

Pentru al șaptelea an consecutiv, Poliția Română și Lidl au desfășurat campania de educație rutieră „Verde la educație pentru circulație”. În județul Alba, lecția circulației rutiere a avut loc în parcările magazinelor Lidl din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir și Sebeș.

Devenit tradiție deja, parteneriatul dintre Poliția Română și Lidl are ca scop educarea copiilor în privința importanței cunoașterii și respectării regulilor de circulație.

Campania „Verde la educație pentru circulație” s-a derulat, azi 28 septembrie, pentru al șaptelea an consecutiv, simultan, în parcările magazinelor Lidl din țară.

Scopul acesteia este reducerea numărului de accidente rutiere în care sunt implicați copiii.

Polițiștii rutieri din Alba au fost prezenți în parcările tuturor magazinelor Lidl din judeţ, l-au explicat copiilor semnele și regulile de circulație și le-au oferit sfaturi pentru siguranța pietonală.

Prima parte a lecției de educație rutieră a fost reprezentată de o secțiune teoretică, în care cei mici au aflat toate informațiile despre semnele de circulație și cât este de important să fie atenți la trafic.

Cea de-a doua parte a cuprins o sesiune interactivă, unde copiii au fost invitați să aplice cunoștințele proaspăt dobândite, printr-un joc de circulație rutieră în cadrul unui orășel miniatural.

Astfel, toți copiii care s-au alăturat acestei inițiative au avut șansa să învețe direct, de la polițiști, care este comportamentul unui pieton exemplar, în trafic.

La final, toți participanții au fost răsplătiți cu premii oferite de Lidl.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

28 septembrie 2019

About Author

Adrian Contor


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Scrie-ne pe Messenger
Loading...