Actualitate, Pamflet, Stiri, Zvonul zilei

Veni, vidi, vicii…

Februarie nu este numai luna iubirii, este şi luna plimbărilor edililor noştri. Viceprimarul oraşului Alba Iulia Dorin Şerdean este plecat în Dubai şi, prin urmare nu a putut fi înlocuit de majoritatea PNL-PDL din Consiliul Local Alba Iulia.

Liberalii (PNL-PDL) trebuie să mai aştepte 2-3 zile până îşi vor numi un nou vice la Primăria Alba Iulia: Gabriel Pleşa, care îl va înlocui pe demisul Dorin Şerdean (vicele Şerdean a fost destituit în şedinţa din 20 februarie 2015, dar pentru că nu a fost în ţară nu i s-a putut comunica oficial DEMITEREA şi astfel nu poate fi pus în pită noul vice…

Tata Hava este plecat în Italia să vadă câteva oraşe cu parcuri şi copaci verzi. Primarul Mircea Hava a fost invitat în Italia de două companii din domeniul… amenajării peisagistice. Cum la Alba Iulia nu mai este nici un parc (decât parcul din Oraşul de Jos, care are sub un hectar), experienţa italiană a lui Mircea Hava pare a fi de nepreţuit.

Încă ceva: Hava nu a dorit să-l ducă cu el pe Simone Albani, nu pentru că Simone n-ar şti italiană, ci pentru că stâlceşte în mod grav limba română.

Pe această cale, dorim să-l salutăm pe primarul din Cîmpeni. Mai are un an şi 3 luni de mandat, din ultimul mandat. Moţii s-au cam săturat de edilul care conduce Capitala Apusenilor, care din 2004 nu a făcut mai nimic… în afară de faptul că a asfaltat de 3 ori strada care duce spre casă.

Un alt primar, tot traseist ca şi Andreş, este cercetat de procurori pentru mici găinării cu banii Primăriei. PSD Alba oricum are puţini primari, dar procurorii vor să-i mai şi rărească.

Încheiem cu un alt edil, un fost viceprimar de Alba Iulia: actualul deputat PSD Călin Potor a anunţat că va face două denunţuri majore în următoarele zile. Deputatul Călin Potor cere lui Simion Creţu (directorul ADR Centru) şi Mircea Hava (primar de Alba Iulia) detalii privind parandărătul de 10 la sută pe care l-a primit fostul ministru Elena Udrea în vremea când dădea în Alba Iulia zeci de contracte pe bani publici, europeni, deci româneşti.

Edil Boc

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

23 februarie 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...