Actualitate, Cultura, International, Stiri

Vasile Sârb, coordonatorul Clasei de Fotografie din cadrul Școlii de Arte și Meșteșuguri, a devenit membru al Photographic Society of America

Vasile Sârb, coordonatorul Clasei de Fotografie din cadrul Școlii de Arte și Meșteșuguri a Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba, a devenit membru al Photographic Society of America  (PSA), aceasta fiind o recunoaștere a activității artistice a acestuia dar și a premiilor obținute în decursul timpului la concursuri în țară și în străinătate. Vasile Sârb este de câțiva ani membru al Asociației Artiștilor Fotografi din România (AAFR) și recent a fost primit ca membru și în rândul asociației de profil din SUA. Acceptarea a fost făcută după ce timp de câteva luni Photographic Society of America a analizat portofoliul artistic al fotografului din Alba care reprezintă participări la peste 70 de saloane internaționale din 25 de țări, zeci de premii la concursuri din țară și din străinătate și alte câteva zeci de premii obținute de cursanții pe care îi pregătește în cadrul Clasei de Fotografie din cadrul Școlii de Arte și Meșteșuguri a Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba.

Vasile Sârb este absolvent al Școlii de Arte și Meșteșuguri din cadrul Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba, în 2011, Clasa Artă Fotografică coordonată la acea vreme de prof. Marius Moga senior. Din 2013, el activează ca instructor în artă fotografică în cadrul Școlii de Arte și Meșteșuguri din județul Alba.

În decursul timpului a obținut zeci de premii cu cursanții clasei pe care o coordonează, iar printre competiții amintim: Concursul Național de Fotografie Etnografică „Oameni și datini” Brașov, Concurs de artă fotografică „Obiceiuri de Iarnă” Cluj, Concurs de arte vizuale E-VIZUAL ART DEBUT Brașov.

Printre cele mai importante premii internaționale amintim:

  • Marele premiu la secțiunea video cu filmul „Pietrele rămân” la concursul Alba sub Lumini de Oscar
  • Trofeul „Szabó Tamás” – la secțiunea COLOR și locul 3 la secțiunea alb/negru în cadrul Concursului Național „Fotografia–document etnografic” – CLUJ
  • Marele premiu la Concursul Național „Câmpuri vizuale” – București
  • Mention D Honneurs la Salonul 4TH INTERNATIONAL CIRCULAR OF PHOTOGRAPHY – CZECH REPUBLIC
  • Chairman Choice la Foto Art Super Circuit 2019 – India
  • Honorable Mention la 2nd International Circular Of Photography – ”SPRING CLICKS 2019”, Macedonia, Azerbaijan, Montenegro.
  • Honorable Mention la Photo Klub Kula – Serbia
  • Special Ribbon la Salonul Internațional „TASHKENT PHOTO SALON” SINGAPORE
  • F.I.P. Honorable Mention, obținută la Salonul International EXPOSURE – India

Aceste concursuri internaționale atrag în medie sute de participanți din zeci de țări, cu peste 70.000 de lucrări de artă fotografică.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

13 noiembrie 2019

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Comentarii recente
Scrie-ne pe Messenger
Loading...