Politica, Stiri, Stiri Apuseni

Vasile Morariu, consilier local ALDE Roșia Montană:”Primăria nu face niciun demers pentru a întocmi și adopta un Plan Urbanistic General”

Vineri, 10 ianuarie, în cadrul unei conferințe de presă, Vasile Morariu, consilier local ALDE Roșia Montană a acuzat conducerea Primăriei comunei că nu face niciun demers pentru a întocmi și adopta un PUG, plan urbanistic general.

Vasile Morariu a declarat că ”vechiul PUZ, întocmit încă din anul 2002, a fost ulterior anulat în instanță, dat fiind că fusese făcut pe cheltuiala unei companii private, mai exact RMGC. După această anulare, Primăria trebuia să întocmească un alt PUG și să-l adopte în cadrul Consiliului Local, lucru care nu s-a petrecut până în prezent. În plus, există o situație mai specială la Roșia Montană, în sensul în care Autorizația de Exploatare a RMGC și decizia de începere a procesului de includere a zonei în Patrimoniul UNESCO sunt opuse una celeilalte, acesta fiind unul dintre motivele principale pentru care noul PUG nu poate fi întocmit.”

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

10 ianuarie 2020

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...