Politica, Stiri, Stiri Apuseni

Vasile Morariu, consilier local ALDE Roșia Montană:”Primăria nu face niciun demers pentru a întocmi și adopta un Plan Urbanistic General”

Vineri, 10 ianuarie, în cadrul unei conferințe de presă, Vasile Morariu, consilier local ALDE Roșia Montană a acuzat conducerea Primăriei comunei că nu face niciun demers pentru a întocmi și adopta un PUG, plan urbanistic general.

Vasile Morariu a declarat că ”vechiul PUZ, întocmit încă din anul 2002, a fost ulterior anulat în instanță, dat fiind că fusese făcut pe cheltuiala unei companii private, mai exact RMGC. După această anulare, Primăria trebuia să întocmească un alt PUG și să-l adopte în cadrul Consiliului Local, lucru care nu s-a petrecut până în prezent. În plus, există o situație mai specială la Roșia Montană, în sensul în care Autorizația de Exploatare a RMGC și decizia de începere a procesului de includere a zonei în Patrimoniul UNESCO sunt opuse una celeilalte, acesta fiind unul dintre motivele principale pentru care noul PUG nu poate fi întocmit.”

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

10 ianuarie 2020

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...