Actualitate, Stiri

Vasile Crişan: „Străzile din Alba Iulia se asfaltează preferenţial”

Vasile CrisanStrăzile din Alba Iulia se asfaltează preferenţial. Afirmaţia îi aparţine consilierului local Vasile Crişan, care spune că stabilirea priorităţii la introducerea apei, canalizării şi la asfaltare se face în funcţie de anumite interese ale unor oameni din administraţia locală.

Crişan susţine că sunt încă foarte multe străzi din municipiul reşedinţă de judeţ, care ar avea nevoie de intervenţii în cel mai scurt timp, dar care aşteaptă de ani de zile să le vină rândul. Acesta a amintit străzile Alessandria, Sliven şi Recaş, unde ar trebui făcută racordarea la sistemul de apă şi canalizare, iar mai apoi asfaltate. Reamintim că străzile Alessandria şi Sliven sunt propuse pentru pietruire în planul elaborat de administraţia locală pentru următorii patru ani.

În acest sens, Crişan a anunţat că cetăţenii municipiului Alba Iulia care doresc să îşi spună nemulţumirile se pot adresa consilierilor PSD, în cadrul audienţelor organizate la sediul partidului, în fiecare marţi, de la ora 15:00.

Acesta a mai spus că mulţi cetăţeni din Alba Iulia s-au plâns că primarul Mircea Hava nu respectă programul de audienţe. Programul de audienţe al edilului şef este în fiecare zi de joi, începând cu ora 14:00, însă unii albaiulieni spun că se întâmplă destul de des ca primarul să fie ori plecat, ori ocupat cu alte treburi, iar oamenii rămân fără un răspuns la problemele lor.

 

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

28 martie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...