Actualitate, Politica, Stiri

Vară agitată în PSD Alba. Conducerile mai multor organizaţii locale vor fi schimbate

Vara nu se anunţă una liniştită pentru o parte din membrii PSD Alba. Organizaţia judeţeană va face în perioada imediat următoare o serie de schimbări în organizaţiile locale unde rezultatele alegerilor din 25 mai nu au fost satisfăcătoare.

Într-o conferinţă de presă susţinută vineri, deputatul Călin Potor s-a arătat foarte nemulţumit de rezultatele obţinute de social-democraţi în comuna Berghin, unde procentul obţinut a fost de 19%. „O să luăm măsuri cât de repede se poate. Dizolvăm organizaţia de la Berghin pentru rezultatele slabe pe care le-am avut acolo. De asemenea, am propus să fie retras sprijinul politic celor doi consilieri locali pe care îi avem acolo”, a spus Potor.

În cadrul Comitetului Executiv al PSD Alba, s-a făcut analiza scorurilor obţinute în fiecare localitate din judeţ. Chiar dacă, aşa cuma  spus Ioan Dîrzu, preşedintele PSD Alba, „au fost multe organizaţii locale care au fost felicitate”, sunt câteva localităţi unde social-democraţii nu se pot lăuda cu rezultatele obţinute. Este vorba despre 17 organizaţii unde se gândeşte schimbarea conducerii şi atragerea de membri noi. Dintre acestea, amintim Bucerdea Grânoasă, Jidvei, , Cenade, Cergău, Ceru Băcăinţi, Hopârta, Mogoş sau Ocoliş.

Acolo unde conducerile vor fi dizolvate, interimatul va fi asigurat de către un reprezentant al organizaţiei judeţene.

Campania electorală pentru alegerile europarlamentare a golit visteria organizaţiei PSD Alba. Ba mai mult, acum trebuie să acopere şi o serie de datorii, astfel că s-a luat decizia creşterii cuantumului contribuţiei pe care o achită membrii de partid.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

13 iunie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...