Actualitate

A vândut apă în loc de motorină

Poliţiştii din Sebeş l-au identificat pe Petru Z., de 27 de ani, din Sebeş, ca fiind persona despre care există suspiciunea că a comis o faptă de înşelăciune sesizată poliţiei în aceeaşi zi.
Astfel, ieri, la ora 12.00, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată de către un cetățean în vârstă de 28 de ani din municipiu, în legătură cu faptul că, în urmă cu aproximativ 30 de zile, a fost înşelat de către o persoană necunoscută care i-a vândut 400 de litri de apă în loc de motorină.
În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale din Sebeş, a fost identificat Petru Z., persoană despre care există suspiciunea că a comis fapta de înşelăciune şi care a prejudiciat victima cu suma de 1.600 de lei, vânzându-i apă în loc de motorină.
Bărbatul este cercetat şi în alte dosare penale, pentru comiterea aceluiaşi gen de faptă iar în data de 1 august a fost prezentat de către poliţiştii din Sebeş Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, care a dispus faţă de acesta măsura preventivă a controlului judiciar.
Faţă de Petru Z. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de înşelăciune precum şi în vederea stabilirii întregii sale activităţi infracţionale.
În urma activităţilor investigative desfăşurate de către poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Sebeş, la data de 31.07.2014, a fost documentată activitatea infracţională a unui tânăr din municipiul Sebeş, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune.
Din cercetările efectuate s-a stabilit că Petru Z., de 27 de ani, din Sebeş, în data de 11.12.2013 şi respectiv 25.07.2014, a vândut la două persoane cantitatea de 400 litri, respectiv 300 litri motorină, iar ulterior ajungerii la domiciliu părţile vătămate au constatat că în recipientele primite se afla apă, în loc de motorină. Valoarea prejudiciului cauzat este de 2.650 lei.
Faţă de tânăr a fost luată măsura reţinerii pentru 24 ore, fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Alba, urmând ca în data de 01.08.2014 acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

20 august 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...