Stiri, Stiri Apuseni

Vadu Moților – Dosar penal emis pe numele unei femei care a furat produse alimentare dintr-un magazin

La data de 26 iunie, în jurul orei 20.30, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Câmpeni au fost sesizați de către angajata unei societăți comerciale din Vadu Moților, cu privire la faptul că din magazin au dispărut mai multe produse alimentare și industriale, în valoare de 300 de lei, după ce acesta a fost vizitat de 4 persoane.

Cu ajutorul indiciilor oferite de reclamantă, polițiștii au identificat și oprit, în trafic, pe DN 1 R – Horea, un autoturism în care se aflau 4 persoane, două femei și doi bărbați, din Huedin, Județul Cluj.

Cu ocazia controlului efectuat, polițiștii au găsit bunurile sustrase din magazin, în legătură cu care, una dintre femeile din autoturism, în vârstă de 31 de ani, a recunoscut că le-a furat, faptă despre care a spus că ceilalți ocupanți ai autoturismului nu ar fi avut cunoștință.

Pe numele ei a fost întocmit dosar penal, pentru furt, iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea întregii sale activități infracționale precum și cu privire la aspectele privind eventuale fapte de complicitate la furt săvârșite de celelalte persoane.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

27 iunie 2019

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...