Actualitate, Stiri

VACANŢĂ LA MARE. Copiii din Casa de Tip Familial „Sf. Mucenic Ciprian” din Ocna Mureş în tabără la Mamaia

Copiii din Casa de Tip Familial din cadrul Aşezământului Social „Sfântul Mucenic Ciprian” din Ocna Mureş au petrecut două săptămâni în tabără la mare.

Copiii şi însoţitorii lor au fost cazaţi în staţiunea Mamaia, o tabără organizată de Filiala Filantropia Ortodoxă Ocna Mureş.

Pe lângă timpul petrecut pe plajă şi băile în mare, copiii s-au distrat în Satul de Vacanţă, au vizitat Grădina Zoologică şi Delfinariul din Constanţa şi au participat la o defilare cu care alegorice.

„Am avut parte de o vreme excelentă, copiii simţindu-se foarte bine în tabără. Au participat la spectacolul oferit de cei doi delfini superbi de la Delfinariul din Constanta, au vizitat Grădina Zoologică şi s-au distrat în Satul de Vacanţă. O zi am dedicat-o plimbării prin staţiunea Mamaia iar seara am admirat o defilare a carelor alegorice. Le mulţumim oamenilor cu suflet din cadrul firmei Beetfair şi partenerilor noştri, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba şi Primăria şi Consiliul Local Ocna Mureş care au contribuit la organizarea acestei tabere”, a precizat Ciprian Orga, coordonatorul Aşezământului Social „Sfântul Mucenic Ciprian” Ocna Mureş.

În Casa de Tip Familial din cadrul Aşezământului Social „Sfântul Mucenic Ciprian” din Ocna Mureş sunt ocrotiţi 14 copii cu vârste cuprinse între 3 şi 14 ani.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

16 iulie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...