Actualitate, Social

V.I.P Îşi continuǎ activitatea cu primul din seria celor 6 ateliere V.I.P.

1În perioada 22-24 Noiembrie 2013, în Aula Mica a Universitǎţii “a Decembrie 1018” din Alba Iulia, s-a derulat atelierul V.I.P. de ALBA – I, din cadrul proiectului „Voluntar Implicat și Pregătit” finanţat de Comisia Europeanǎ prin ANFPCDEFP în cadrul programului “Tineret in acţiune”. Echipa de proiect este formatǎ din tineri liceeni, studenţi şi absolvenţi de studii universitate, voluntari ai Centrului Județean de Voluntariat și ai Asociației Absolvenților Universității „1 Decembrie 1918” Alba Iulia.

Cursul susţinut de Ioan E. Buta și Maria Magda Leah s-a adresat unui nr. de 20 de tineri din Alba Iulia, cu vârste cuprinse între 15-25 de ani, cu scopul creşterii nivelului de orientare pe piaţa voluntariatului, dezvoltǎrii educaţiei noformale şi a voluntariatului în comunitate şi dezvoltarea socio-profesionalǎ a tinerilor.

Atelierul s-a derulat pe mai multe sesiuni de lucru prin care s-au urmǎrit activitǎţi de cunoaştere şi apartenenţǎ la grup, metode de educaţie nonformalǎ, descrierea programului Tineret în Acţiune, Prioritǎţi permanente, Cetǎţenie europeanǎ, competenţe şi abilitǎţi de comunicare, dezvoltare personalǎ şi autocunoaştere, inteligenţǎ emoţionalǎ.

Entuziasmaţi şi motivaţi, participanţii au învǎţat multe lucruri noi :

Acest curs a fost benefic pentru mine deoarece cuprinde enducaţia non-formalǎ, educaţie din care poţi invǎţa mult mai usor decât cea care este oferitǎ în şcoalǎ şi obţii mult mai multe informaţii.” (Iulia Maria Lazăr)

Participând la acest curs am aflat despre Tineret in Acţiune şi de ce este atât de important sǎ practici voluntariatul şi cum te poate ajuta la angajare.” (Daniel Leah)

Mi-a plǎcut la acest curs deoarece m-a ajutat sǎ mǎ cunosc mai bine şi sǎ mǎ dezvolt mai bine.” (Monica Szasz)

În continuare, Atelierul V.I.P. de Alba – II se va desfǎşura în perioada 13-15 decembrie 2013.

Pentru detalii şi înscrieri accesati pagina www.vip-alba.ro.

Sperǎm ca aceste ateliere sǎ aducǎ multǎ schimbare în comunitatea albaiulianǎ în sectorul tineret!

Proiectul „Voluntari Implicat și Pregătit” este iniţiat de Centrul Judetean de Voluntariat Alba, împreunǎ cu partenerii : Asociaţia Alumni UAB, Universitatea “1 Decembrie 1918” Alba Iulia şi Inspectoratul Şcolar al Judeţului Alba.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

25 noiembrie 2013

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...