Politica

USR: PSD este incapabil să guverneze ţara

FbPost_razboiul-din-psd2USR consideră că retragerea sprijinului politic pentru guvernul Tudose, al doilea guvern în 12 luni, confirmă eşecul majorităţii PSD-ALDE de a asigura guvernarea României. USR îi cere preşedintelui Iohannis să refuze desemnarea unui nou prim-ministru din partea PSD-ALDE. România are nevoie de o guvernare stabilă, cinstită şi competentă, care să funcţioneze în interesul societăţii, nu ca să-i scape de închisoare pe Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu şi politicienii penali ai PSD şi ALDE.

Liviu Dragnea şi PSD îşi bat joc de noi. România a rămas din nou fără prim-ministru pentru că în PSD contează mai mult ce vrea şeful Dragnea decât stabilitatea ţării. România are nevoie de o guvernare stabilă care să lucreze pentru dezvoltarea economiei şi prosperitatea ţării, nu de o criză politică aproape permanentă. PSD nu este în stare să ofere această guvernare, nu a reuşit să îndeplinească promisiunile electorale şi nici nu va reuşi atâta timp cât interesele lui Dragnea sunt mai importante decât nevoile reale ale românilor’, a declarat preşedintele USR Dan Barna.

În primul an de guvernare, marile realizări ale PSD sunt:
– OUG 13
– demiterea guvernului PSD 1, Guvernul Grindeanu
– revoluţia fiscală
– creşterea preţurilor la benzină, curent, unt, ouă, fructe
– desfiinţarea criteriilor de competenţă în numirea directorilor din companiile de stat
– masacrarea legilor justiţiei
– prăbuşirea cursului de schimb leu-euro
– demiterea guvernului PSD 2, Guvernul Tudose

De un an de zile, de când PSD a preluat guvernarea, oamenii sunt în stradă weekend de weekend ca să apere justiţia, economia şi democraţia. Au început să protesteze împotriva Ordonanţei 13 în ianuarie 2017, iar pe parcursul anului, cetăţenii au ieşit în stradă pentru a protesta împotriva experimentelor fiscale introduse de Guvernul PSD-ALDE şi împotriva noilor legi ale justiţiei adoptate de majoritatea din Parlament.

Uniunea Salvaţi România susţine soluţia alegerilor anticipate deoarece coaliţia PSD-ALDE şi-a pierdut orice fel de legitimitate de a mai guverna România. Orice guvern va fi mai bun decât Guvernul PSD-ALDE care de un an de zile lucrează pentru interesul exclusiv al liderului PSD. USR are oamenii competenţi şi este pregătit să participe la guvernare într-o nouă configuraţie politică.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

16 ianuarie 2018

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...