Actualitate

Urmărire ca-n filme în Cugir

foto: crimetime.ro
foto: crimetime.ro

La data de 10.10.2013, orele 19.30, polițiști de ordine şi siguranţă publică şi rutier din cadrul Poliţiei oraşului Cugir, aflaţi în executarea serviciului de menţinere a ordinii publice şi supraveghere a traficului rutier pe str. Serelor la intersecție cu strada Victoriei au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism de teren care circula pe str. Victoriei. Deoarece conducătorul autoturismului a refuzat să oprească, ambele echipaje de politie au pornit în urmărirea acestuia,  reuşind să-l blocheze pe str. Narciselor din Cugir.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că autoturismul era condus de  Emil C.C. de 27 ani, domiciliat în oraşul Cugir, judeţul Alba, care are permisul de conducere anulat, prin sentință penală emisă de Judecătoria Alba Iulia, rămasă definitivă la data de 02.04.2013.

Din verificările efectuate cu privire la autoturism s-a stabilit că acesta nu este înmatriculat sau înregistrat iar plăcuţele cu numerele de înmatriculare aplicate pe acesta au fost eliberate pentru un alt autoturism deţinut de Emil C.C.

În cauză a fost întocmit un dosar penal în care faţă de Emil C.C. se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoana a cărei permis de conducere este anulat”, „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat în circulație” si conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare”, fapte pedepsite de art. 86, alin. 2 si 85 al 1si 2 din O.U.G. 195/2002 republicată.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

11 octombrie 2013

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...