Actualitate, Stiri

UPDATE: Un elicopter SMURD a fost solicitat să îl trasporte pe sebeşeanul care a încercat să se sinucidă în această dimineaţă

arma vanatoareUn bărbat din Sebeş, în vârstă de 56 de ani, a încercat să se sinucidă, în această dimineaţă, în grădina casei sale. Acesta a încercat să îşi pună capăt zilelor cu o armă de vânătoare. Acesta a fost transportat la spital, în stare de inconştienţă, pentru a primi îngrijiri medicale.

Sebeşeanul a aprins o lumânare în grădina din spatele casei şi s-a împuscat în zona pieptului.

UPDATE: Un elicopter SMURD a fost solicitat de către medicii secţiei de chirurgie din cadrul Spitalului Municipal Sebeş, pentru transportarea acestuia, fie la Târgu Mureşa.

UPDATE 2: Potrivit IPJ Alba, la data de 03.03.2013, ora 09.58 , Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată  prin SNUAU 112, de către un cetăţean din municipiul Sebeş, cu privire la faptul că a auzit o împușcătură în grădina vecinului său.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că     A.I., de 56 de ani, din municipiul Sebeş, în timp ce se afla în gradina locuinţei sale, a încercat să se sinucidă cu o armă de vânătoare, deţinută în mod legal, împușcându-se în zona toracică.

Victima a suferit leziuni corporale grave şi a fost transportată la spitalul din Sebeş, ulterior fiind preluată de un elicopter SMURD care a transportat-o la un spital din Târgu Mureş.

Cu ocazia cercetării la faţa locului nu a fost găsit nici un bilet prin care bărbatul să-şi fi explicat gestul ci doar o lumânare pe care acesta a aprins-o înainte de a încerca să-şi ia viaţa.

Cercetările sunt continuate.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

3 martie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...